Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز از هلسینکی، ‌ از مجموع ۲۰۰ عضو پارلمان فنلاند، ۹۹ نفر به وی رای موافق و ۷۰ نفر رای مخالف دادند. ۳۰ نماینده نیز غایب این جلسه بودند.

مارین در حساب کاربری توییتر خود نوشت: طی چهار سال، فنلاند را بی کم و کاست نمی کنیم، اما این کشور می تواند بهتر شود. می خواهم جامعه ای بسازم که در آن هر کودکی، بتواند کسی شود و هر انسانی بتواند زندگی کند و با شان و احترام به پیری رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مارین از امروز سکان هدایت دولت را در فنلاند به دست می گیرد. وی که پیش‌تر نماینده مجلس بود، در جریان انتخابات شواری شهر تمپره نامش بر سر زبانها افتاد و از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ میلادی رئیس این شورا بود.

نخست وزیر جدید فنلاند مدرک کارشناسی ارشد علوم اداری را از دانشگاه تمپره گرفته و یک فرزند خردسال دارد. او که ۲۳ سال از سلف خود جوانتر است، پیش تر گفته بود که اگر نامزدی نخست وزیری به وی پیشنهاد شود، از پذیرش آن ابایی نخواهد داشت.

حزب سوسیال دموکرات فنلاند پس از استعفای آنتی رینه نخست‌ وزیر، مارین را برای جایگزینی وی انتخاب کرد.

پس از چراغ سبز پارلمان به نخست وزیری مارین، رئیس جمهوری فنلاند کابینه ائتلافی وی متشکل از پنج حزب این کشور با حضور ۱۲ وزیر زن و ۷ وزیر مرد را معرفی می کند.۹۱۰۹

‌فنلاند و دیگر کشورهای شمال اروپا در زمینه حضور زنان در دولت پیشتاز هستند. اولین نخست وزیر مونث فنلاند سال ۲۰۰۳ انتخاب شد و زنان ۴۷ درصد مجلس جدید این کشور را تشکیل می دهند.

با این حال زنان مهاجر و بومیان سامی فنلاند با تبعیض مواجهند و احتمال اشتغال زنان مهاجر نسبت به اتباع فنلاندی کمتر است. در سال ۲۰۱۵ مهاجران ۶ درصد جمعیت این کشور را تشکیل داده و تعدادشان در سال های اخیر رو به افزایش گذاشته است. اتباع کشورهای روسیه، افغانستان و عراق بخش اصلی مهاجران مقیم فنلاند را تشکیل می دهند.

مارین در حالی به نخست‌وزیری فنلاند می‌رسد که این کشور در میانه اعتصابی است که باعث توقف تولید برخی از بزرگترین شرکت‌ های فنلاندی شده است. کنفدراسیون صنایع فنلاند میزان خسارت حاصله از این اعتصاب را ۵۰۰ میلیون یورو تخمین زده است.

چالش دیگری که جوان ‌ترین نخست‌ وزیر جهان از اولین روز تکیه بر این صندلی با آن روبرو است، ریاست دوره‌ای فنلاند در اتحادیه اروپا تا پایان سال جاری میلادی است. با وجود آنکه کمتر از یک ماه از سال ۲۰۱۹ و پایان دوره ریاست فنلاند مانده است، نقش محوری این کشور در تلاش‌ برای تصویب بودجه سال جدید اتحادیه اروپا، کار مارین را سخت‌ تر خواهد کرد.

برچسب‌ها فنلاند نخست وزیر پارلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فنلاند نخست وزیر پارلمان فنلاند نخست وزیر پارلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به هر بهانه‌ای و در راستای منافع شخصی خود مخالف پایان دادن به جنگ در نوار غزه است امروز (سه‌شنبه) مدعی شد که طرح پیشنهادی جنبش حماس با خواسته‌های ضروری این رژیم فاصله دارد.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این باره مدعی شد: هدف از پیشنهاد دیروز جلوگیری از ورود نیروهای ما به رفح بود، اما این اتفاق نیفتاد.

نتانیاهو با رجزخوانی دوباره و تکرار تهدیدهای توخالی خود، گفت: اجازه نمی‌دهیم حماس توانایی‌های نظامی خود را بازسازی کند. اسرائیل اجازه نخواهد داد که حماس در نوار غزه حکومت کند.

وی در تکاپو برای آرام کردن جبهه داخلی و اعتراضات علیه خود به دلیل تلاش برای ادامه جنگ در راستای منافع شخصی‌اش نیز افزود: ورود ما به رفح گام بسیار مهمی است و ارتش ما برای از بین بردن چهار تیپ حماس در آنجا است.

نتانیاهو همچنین با تکرار توهم نابودی حماس، اضافه کرد: ورود به رفح، ۲ هدف اصلی جنگ را برآورده می‌کند و این اهداف آزادی افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) و از بین بردن حماس است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که دیروز (دوشنبه) جنبش حماس اعلام کرد «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش در گفتگوی تلفنی با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر از موافقت حماس با پیشنهاد قطر و مصر درباره آتش‌بس در نوار غزه خبر داده است.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از یکی از رهبران مقاومت فلسطین گزارش داد که میانجی‌گران و جنبش حماس به یک فرمول جدید و محکمی درباره برقراری آتش‌بس دست یافتند و این مشکل نیز حل شد.

وی گفت که حماس نرمش بیشتری برای دستیابی به توافق از خود نشان داد و اکنون توپ در زمین رژیم صهیونیستی است.

«طاهر النونو» از رهبران حماس نیز گفت که با پیشنهادی که شامل برقراری آتش‌بس، بازسازی ویرانه‌ها، بازگشت آوارگان فلسطینی و آزادسازی اسراست، موافقت کردیم.

وی افزود: منتظریم ببینیم میانجی‌گران در پاسخ به جوابیه رهبران حماس چه کار خواهند کرد، هیات حماس نیز به زودی برای بررسی توافق آتش‌بس به قاهره می‌رود.

دیگر خبرها

  • زنان می توانند گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟ | توضیحات وزیر کشور
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • ترکیه: عملیات علیه رفح تمام جهان را تحت تاثیر قرار خواهد داد
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • ببینید | چند پرسش و پاسخ مهم برای دختران جوان و زنان!
  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین